Voor de beste raamfolie of glasfolie moet je bij Allround Reclame zijn. Wij maken en plaatsen folie voor bedrijven én particulieren. Val op met die ene speciale en op maat gemaakt uistraling. 

Gespecialiseerd in spiegelfolies, warmtewerende folies, privacy folies, en nog veel meer, is het nog nooit zo makkelijk geweest om de juiste folie te vinden. De folie is duurzaam en van uitstekende kwaliteit.

Glasfolie is te verkrijgen in diverse tinten, kleuren en diktes en is geschikt voor het beplakken van de ramen van onder andere woningen en bedrijfspanden.

Sinds een aantal maanden hebben wij een website voor onze raamfolies. Via: Raamspiegel.nl kunt u alles over raamfolies vinden, een offerte aanvragen en/of folies bestellen. Bent u nog aan het twijfelen welke folie het beste bij u past? Onze installateurs staan klaar om u advies te geven, of u kunt een sample pakket aanvragen!

Naast onze online webshop bieden wij ook onze montage-service op locatie aan. Onze klanten variëren van particuliere woningen tot bedrijfspanden met tientallen ramen. Hoewel spiegelfolies en andere raamfolies prima zelf te plaatsen zijn, zorgen onze installateurs voor een professioneel resultaat en bovendien bieden wij daarbij extra garantie voor de levensduur van de folie.