Op maat gesneden raamfolie

Voor de beste raamfolie of glasfolie moet je bij Uniek Reclame zijn. Wij maken en plaatsen folie voor bedrijven én particulieren. Val op met die ene speciale en op maat gemaakt uistraling. het bedrijf Raamspiegel.nl is ook onderdeel van het bedrijf Uniek Reclame.

Glasfolie is te verkijgen in diverse tinten, kleuren en diktes en is geschikt voor het beplakken van de ramen van onder andere woningen en bedrijfspanden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

  • Kies uit diverse soorten folies
  • Geheel op maat: logo’s e.d.
  • Voor bedrijven en particulieren

Zonwerende folie

Zonwerende folie is een voordelige en effectieve manier om de zon tegen te houden. Hiermee is uw huis of bedrijfspand koel in de zomer en bespaard u op energiekosten in de winter. Zonwerende folie geeft bovendien een chique look aan uw bedrijf of huis.

Privacy folie

Privacyfolie of edge glass is een veel gebruikte manier om privacy te creeren in bijvoorbeeld kantoorpanden, maar kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld uw keuken of badkamerraam.

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie verstevigt uw glaswerk. De transparante folie zorgt ervoor dat uw ruit bij elkaar blijft als deze breekt, waardoor personen en eigendommen beschermd zijn tegen rondvliegende scherven en glassplinters.

Fullcolor print

Fullcolor print of reclame glasfolie wordt veel gebruikt om etalages te voorzien van een reclameutiing. De folie is te bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of een tekst. Glasfolie is daarnaast ook geschikt voor kleine glas, zoals de ruiten van uw bedrijfsauto.

Kleuren folie

Kleurenfolie is een type glasfolie dat geschikt is om uw glaswerk te voorzien van kleur. U kiest bijvoorbeeld een rode, transparante folie voor een warme sfeer in uw woonkamer of verschillende kleuren om een klaslokaal te verfraaien.

UV Glasfolie

Met UV-glasfolie voorkomt u dat voorwerpen in uw etalage verkleuren. Dit type folie weerkaatst UV-straling en zonnewarmte, maar laat het zonlicht wel door.

Kosten raamfolie

De kosten van raam- en glasfolie zijn afhankelijk van het type folie en het te beplakken oppervlakte.