Raambelettering op maat

Raambelettering het is een kunst en vak apart. Door de jaren heen hebben wij en onze monteurs verschillende speciale opdrachten mogen uitvoeren. Maar deze speciale raambelettering voor Projectafbouw bedrijf B en O is er een die we niet snel zullen vergeten.

 

Groot formaat Raambelettering

Op de gehele breedte van de kantoor en vergaderruimte is een prachtige skyline van New York geplakt. De in totaal 25 meter lange sticker is niet de eerste de beste standaard raamfolie. Tijdens de productie is er gekozen voor een transparante raamfolie waar in eerste instantie een witte laag overheen is geprint.

Door dit te doen op een lage transparantie werd de transparantie van de raamfolie behouden. Vervolgens is de skyline, een foto die ruim 300x vergroot moest worden, eroverheen geprint.

 

Raamfolie op maat

Door de speciale manier van produceren konden wij met een raambelettering de kantoorruimtes voorzien van twee uittingen. Dit geeft uw kantoor niet alleen een unieke uitstraling waar uw relaties nog lang over na praten. Maar bespaart u ook nog eens geld.

Heeft u interesse in een raam- en/of gevelbelettering? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.