Officialhardmerch

Special voor alle Hardstyle en uptempo Fans!

In het jaar 2019 is in samenwerking met Uniek Reclame de officialhardmerch ontstaan. Op dit platform kunnen artiesten hun eigen kledinglijn verkopen. Het begon met 4 artiesten en is uitgegroeid tot nu 22 artiesten met allemaal hun eigen stijl en kledinglijn.

Over ons

OfficialHardMerch

Uniek reclame heeft een samenwerking met tientallen hardcore artiesten uit verschillende landen die allemaal op het platform OfficialHardMerch staan. Uniek reclame heeft de website ontworpen en onderhoudt de website. Op de website heeft elke dj een eigen pagina met een korte biografie, een foto en hun eigen merchandise kleding.

Uniek reclame onderhoudt niet alleen de website, maar we doen nog veel meer. Zo ontwerpen wij de kleding voor de artiesten. Vaak is een ontwerp gerelateerd aan een nummer die de artiest net heeft uitgebracht. Ook onderhouden we alle social mediakanalen. Hierop maken we promotie voor de artiesten. Ook organiseren we regelmatig voor een artiest een fotoshoot ter promotie voor hun merchandise kleding.

Het voordeel voor de artiesten is dat ze hun alleen hoeven te focussen op muziek en wij qua merchandise kleding en promotie de rest voor hun doen. Ook verdienen de dj’s maandelijks een kickback. De dj’s hoeven niet veel geld te investeren in hun eigen kledinglijn, omdat Uniek reclame de voorraad bij houdt en alles voor hun bedrukt en opstuurt. Tevens doen wij de gehele klantenservice wat onder andere bestaat uit klantencontact, retourzendingen etc.

Nieuwste muziek

Op onze site wordt de beste muziek gedeeld

Beste kwaliteit kleding

OfficialHardMerch staat ook voor kwaliteit daarom hebben wij de beste kleding op de markt

w

Leuke interacties

Wij willen ook heel graag alles naar de fans brengen. Daarom hebben wij ook veel winacties

Laatste Nieuws

Nieuwste merchandise van Spitnoise! Nu in de winkel zijn speciale Semi-Automatic line. Wees er snel bij voor de 20% korting.

Artiesten

Landen

Ontwerpen

Bestellingen

Fotoshoot OfficialHardMerch