Voor de beste drukwerk deal moet u bij Allround Reclame zijn. Wij bieden namelijk voor al uw drukwerk de beste deal aan. Zo kunt u bij ons terecht voor kwalitatief en goedkoop drukwerk op maat.

Bent u op zoek naar een drukkerij voor uw posters, visitekaartjes, flyers, vlag(gen), displays, of banners? Of heeft u een speciale drukwerk opdracht? Neem dan gerust contact met ons op. De opties zijn eindeloos.

In maart 2020 kregen wij de opdracht van Kruidvat om 1400 displays te beplakken. Deze zouden in de vestigingen door het hele land geplaatst worden.

Met een team van ervaren signmakers zijn wij aan de slag gegaan. De displays zijn extra goed ontvet. Er is sprake van stickers met het logo van Kruidvat, gedrukt met een mat effect en glimmende elementen. Binnen 5 dagen is de klus geklaard, en staan de displays in elke vestiging.

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat, en super trots op het team dat samen met ons deze toffe displays heeft gecreëerd.

Bedankt aan Kruidvat, die deze opdracht aan ons geleverd heeft. Hopelijk hebben ze hier veel plezier mee, en misschien komen wij deze organisatie in de nabije toekomst nog eens tegemoet!

De displays werden per circa. 50 stuk geleverd. Deze werden direct bestickerd en konden daarna meteen door naar de vestiging.