Bedrijfskleding bedrukken

Laat uw bedrijfskleding snel en vakkundig drukken bij Uniek Reclame. Van eenmanszaken tot grote bedrijven en organisaties: wij leveren precies datgene wat u nodig heeft. Op basis van de gewenste uitstraling en het aantal stuks geven wij u vrijblijvend advies. Logo’s, bedrijfsnamen en bedrijfskleuren; alles is mogelijk. We helpen u bij het vinden van de juiste uitstraling waarbij wij kwaliteit garanderen.

 

 • Logo’s, bedrijfsnamen en bedrijfskleuren
 • Wij adviseren u over de beste bedrukking
 • Voor kleine en grote projecten

Prijs bedrijfskleding bedrukken

De prijs voor het bedrukken van bedrijfskleding is onder andere afhankelijk van het aantal stukken kleding en de oppervlakte die bedrukt moet worden.

Kleding bedrukken

Van T-shirts tot hoodies: wij bedrukken bijna alles voor onze klanten. Wij drukken zowel kleine als grote hoeveelheden, voor particulieren en ondernemers. U laat al kleding bedrukken bij Uniek Reclame vanaf 1 stuk. Om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen is het mogelijk om in meerdere kleuren, full colour of met geborduurde emblemen uw opdruk te realiseren.

 

 • Kleding bedrukken vanaf 1 stuk
 • Voor particulieren en ondernemers
 • Vrijblijvende schets en offerte

Kosten en offerte kleding bedrukken

De prijs voor het bedrukken van bedrijfskleding is onder andere afhankelijk van het aantal stuk en het te bedrukken oppervlakte.

Start nu uw eigen kledinglijn!

 

Start een eigen kledinglijn die u online verkoopt zonder dat u vast zit aan lastige productie werkzaamheden? Een eigen kledinglijn zonder hoge risico’s zoals het inslaan van veel te veel voorraad? Dat kan bij ons. Wij nemen, wanneer u een kledinglijn via ons start, al het werk uit uw handen. Zodat u zich kan focussen op het groter maken van uw merk.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen en produceren van kleding. Hierdoor heeft u direct een voorsprong op de concurrent. Daarbij gaan onze online marketing experts aan de slag met uw webshop. Deze richten zij zo in en optimaliseren zij zodat u ook snel gevonden wordt in Google. Een eigen kledinglijn starten met Uniek Reclame betekent het volgende:

 

 • Wij bouwen en onderhouden uw webshop.
 • Wij ontwerpen samen met u de kleding.
 • Wij produceren de kleding op bestelling, zo heeft u geen hoge voorraad nodig.
 • Wij nemen alle logistieke verantwoordelijkheid. U hoeft dus niks te verzenden.
 • Wij regelen alle service werkzaamheden. Dit betekent dat wij alle retourzendingen op ons nemen en dat wij vragen en opmerkingen van de klanten beantwoorden.

Succes Verhalen

Het starten van een kledinglijn vergt veel ervaring en kennis. Wij hebben verschillende partijen geholpen met het opstarten van een eigen kledinglijn. Hierdoor hebben wij de kennis en ervaring om u te helpen met het opstarten van een kledinglijn. Bekijk hier onder de voorbeelden van voorgaande partners.

OfficialHardMerch.com

OfficialHardMerch is een website waar op hardcore/hardstyle artiesten hun eigen kleding kunnen verkopen. Deze website is samen met Uniek Reclame opgericht en is nu uitgegroeid tot een platfrom met 22 verschillende merken/artiesten.

Lees meer

Just Be

Just be is een kleding merk dat staat voor Power, Kidness en Energy. Samen met Rowena Baierl hebben wij dit merk gecreerd. Dit merk is gemaakt om toch weer een stukje liefde in de wereld te brengen

Lees meer