Just Be

Just Be is een merk dat in het teken van liefde staat.

In het jaar 2020 is het bedrijf Uniek Reclame samen met Rowena Baierl begonnen met het opzetten van een eigen merk. Het merk dat daar uit voort is gekomen is: Just Be

Over ons

Kledinglijn “Just Be”

Samen in samenwerking met Rowena Baierl zijn we een kledinglijn begonnen.

Even kort iets over “Just Be”. Het merk bestaat voornamelijk uit kleding. Ook is er een concept met een doosje vol stickers bij bedacht. Op deze manier probeert “Just Be” meer positiviteit in de wereld te verspreiden. De opbrengsten van het stickerdoosje gaan ook naar het goede doel, dus niet alleen met de stickers help je andere mensen, maar ook bij aankoop van een doosje stickers.

‘Just Be’ staat voor het zijn voor jezelf. We hebben daarom een kledinglijn gemaakt die bestaan uit drie verschillende thema’s, namelijk Kindness, Power en Energy.

Bij Kindness gaat het om vriendelijk zijn tegen jezelf en een ander. Vervolgens draait het bij Energy om goede energie tussen mensen plus de energie die je zelf uitstraalt.

Ten slotte draait het bij Power om het bereiken van je dromen en doelen. Ook heeft Power te maken met het overwinnen van je uitdagingen.

Uniek reclame heeft de kledinglijn ontworpen naar wens van Rowena Baierl.

Naast dat we haar kleding hebben ontworpen hebben we ook geholpen met het opzetten van haar merk van begin tot eind. Zo hebben we haar website ontworpen en social media kanalen aangemaakt. Ook helpen we haar met promotie. Zo ontwerpen we content voor op haar social media en bedenken we winactie’ s om zo meer naamsbekendheid op te doen. Ook hebben we een flyer voor haar ontworpen die alle klanten bij elke bestelling ontvangt. Achter de schermen overlegde we ook veel met haar, zodat alles naar haar wens wordt gemaakt.

Mochten u benieuwd zijn naar het resultaat de van de website en kleding dan kunt u een bezoekje brengen aan haar website: www.justbe-clothing.com.

Instagram

Volg ons ook op Instagram voor de laatste updates en als eerst alle nieuws te horen.

Beste kwaliteit kleding

Just Be staat ook voor kwaliteit daarom hebben wij de beste kleding op de markt

w

Leuke interacties

Samen met jullie willen we graag meer liefde in de wereld brengen

Laatste Nieuws

Tot wel 20% korting op alle kleding van Just Be. Zorg dat je er snel bij bent want de actie is zo weer weg

Ambassadeurs

Merken

Ontwerpen

Goede Doelen