Kleding bedrukken

Als echte professional wil jij natuurlijk een goude indruk achterlaten bij al je klanten. Met professionele bedrijfskleding heb jij die gouden indruk nog voor dat je een woord gesproken hebt met jouw klant/relatie.  Bij Allround Reclame drukken wij kleding al vanaf 1 stuk. Daarbij kunnen we je ondersteunen in het ontwerp van jouw eigen bedrukte kleding. 

 

Bedrijfskleding bedrukken

Voor bedrijven groot en klein het maakt voor ons niet uit. Wij bedrukken kleding namelijk per stuk. Doordat wij in eigen huis ontwerpen en produceren dragen wij zorg dat uw bedrijfskleding met de allergrootste zorg wordt gemaakt. 

Verschillende drukmethodes

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg geproduceerd. Wij produceren met de volgende technieken:

 

  • Transferdruk 

Een veelgebruikte manier van productie, door deze efficiënte methode kunnen logo’s, teksten en afbeeldingen haarfijn en scherp gedrukt worden.  Details kunnen zelfs gedrukt worden tot 2 millimeter klein. Mogelijk in alle kleuren en verschillende soorten prints. Producten met deze vorm van productie kunnen het beste binnenstebuiten gewassen worden op een maximale temperatuur van 30 graden Celsius en niet drogen in een droger. 

 

  • Sublimatie

Deze vorm van productie kan alleen op witte polyester producten worden toegepast. Door een combinatie van de juiste hitte en druk wordt de opdruk omgezet in gas waarna het hecht aan de kleding. Hierdoor krijg je de meest complexe ontwerpen en afbeeldingen haarscherp en zonder kwaliteitsverlies op de kleding. Ook is sublimatie uitstekend bestand tegen wassen of elke andere mogelijkheid van slijtage of beschadigingen. 

 

  • Embroided patches

Om een extra uitstraling te geven aan een logo, beeldmerk of woordmerk kun je geborduurde patches gebruiken. Door deze van zeer hoge kwalitatieve patches op de kleding te plaatsen krijgt elk product en net even wat luxere uitstraling. Met een lange levensduur en was bestendig tot 40 graden Celsius hebben onze patches een hoge kwaliteitsgarantie. 

 

  • Full color / transferdruk

Full color druk geeft de mogelijkheid om geprinte foto’s op dezelfde manier te drukken als transferdruk. Hierdoor kunnen we details nog kleiner dan 2 millimeter gedrukt worden op de producten. Full color druk heeft een was garantie van wel 200 wasbeurten. Producten met deze vorm van productie kunnen het beste binnenstebuiten gewassen worden op een maximale temperatuur van 30 graden Celsius en niet drogen in een droger. 

 

  • Zeefdruk

Zeefdruk is een methode waarbij wordt gewerkt met inkten. Deze methode is een van de beste manieren om kleding te voorzien van eigen ontwerp, logo of naam. Zeefdruk is het meest voordelig vanaf grote aantallen en heeft een hoogwaardige kwaliteit. Tijdens dit druk proces worden doormiddel van zeven de verschillende lagen (kleuren) inkt op de t-shirts geproduceerd worden.

Een kleding pakket op maat

Voor iedere ondernemer of bedrijf bestaat er bedrijfskleding op maat. Door met u mee te denken in uw vakgebied passen wij de kleding perfect aan op uw wensen. Dit zodat u niet alleen opvalt maar ook de juiste indruk achterlaat. Bij Allround Reclame hebben we al meer dan 7 jaar ervaring in de kledingdrukkerij & merchandising. Hierdoor weten we precies te schakelen naar uw behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een creatief idee? Wellicht wilt u een eigen kleding lijn starten? Of u bent gewoon op zoek naar een goed kledingpakket. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.