Autobelettering op maat

Verander met autobelettering uw auto in een gigantisch rijdend visitekaartje. Val daarmee op en zorg dat iedereen uw herkent op de weg of op locatie aan uw auto. Wij hebben voor verschillende partners de meest spectaculaire voertuig beletteringen gemaakt. Hierbij kijken we altijd naar de wensen van de klant en wat het beste past bij de uitstraling van het bedrijf.

Tortilla media

De aanvraag voor de voertuig belettering van Tortilla Media is er een met een ‘speciaal tintje’. Voor het logo van Tortilla is een speciale kleur gebruikt die niet standaard verkrijgbaar was. Dit hebben wij opgelost door het logo van de Tortilla Media te printen en te behandelen. Hierdoor kon de belettering in de eigen huisstijl geproduceerd en gemonteerd worden.

We hebben de auto precies ingemeten waardoor de positionering van de autosticker zo uitkwam dat het vanuit verschillende kanten op een ludieke manier zichtbaar is.

 

Laat uw auto snel beletteren 

Wij maken voor iedere aanvraag een digitale schets die 1 op 1 is met het resultaat. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan bij het eind resultaat. Wij hebben ervaren ontwerpers en monteurs in dienst die uw autobelettering tot een perfect visitekaartje maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.