Allround Reclame heeft ervaring op bijna alle gebieden van Drukwerk. Of het gaat om een flyer, visitekaartjes, spandoek, de opties zijn eindeloos! Wij helpen u bij het kiesen van de juiste reclame uiting, het drukken, maar ook de grafische vormgeving.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een logo? Geen probleem! Allround Reclame helpt u tot de laatste stap, bent u achteraf toch niet helemaal tevreden, wees niet bang om contact op te nemen. Wij zullen u helpen totdat u tevreden bent.

Voor Libanees restaurant Elsem, die nog niet zo lang in Enkhuizen zit, geven wij zelf ontworpen flyers cadeau (op 1,5m afstand)!

Wij vinden het belangrijk om in de Corona tijden zoveel mogelijk organisaties en bedrijven te steunen. Vooral de horeca heeft het erg moeilijk gehad, en daarom verdienen zij een beetje extra aandacht!

Daarom hebben wij voor een lokaal restaurant, die hier nog niet zo lang gevestigd zit, leuke flyers ontworpen en deze cadeau gegeven toen de horeca op 1 juni weer open mocht! Hiermee hebben zij al een goede start het nieuwe seizoen in.

Elsem, wij hopen dat jullie blij zijn met de flyers en we kijken uit naar een prachtige zomer!

Bekijk ook hun Facebook pagina voor actuele informatie!